slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Beautiful Pets helpt deze klanten de vacht van hun huisdier verzorgen
Uitstekend
Gebaseerd op 55 recensies
Elly Bruijn
2023-07-14
Mijn Britse korthaar kat word steeds door Ajda geschoren. Hij is erg stress gevoelig. Altijd doe zij het met liefdevolle aandacht, waardoor mijn kat vrij rustig blijft, het allemaal toelaat. Niet eerder heb ik zo'n fijne trimster meegemaakt, dit vooral met name in het belang van mijn kat, waardoor hij zoveel minder stress ervaart. Ben zelf erg blij zo een fijne en zeer goede trimster gevonden te hebben.
Naomi Meijer
2023-01-21
Fantastische trimsalon! Heb hier 2 van mijn hondjes gebracht en wat is zij professioneel en ontzettend lief voor mijn hondjes! Geduld, professionaliteit en kwaliteit staat echt voorop hier. Voor de rest is binnen schoon en uitnodigend wat ik heel belangrijk vind. Aanrader!
Chelsey Silooy
2023-01-08
Al ruim 6 jaar zijn wij vaste klant bij Ajda. Ze is uiterst professioneel in haar omgang met dieren en haar klanten. Mijn katten voelen zich dan ook altijd comfortabel bij haar. Wanneer Ajda een advies geeft over het scheren of knippen van de vacht nemen wij dat dan ook gelijk aan. Zij weet tenslotte waar ze het over heeft. Een vrouw met veel vakkennis, waar wij nog vele jaren naar toe zullen blijven gaan!
Ebrar Tepeyurt
2023-01-07
Lieve Trimsalon Beautiful Pets, Ik kom al 5 jaar jou met mijn Pers en dit jaar heb ik een nieuwe kitten en die gaat ook naar Trimsalon Beautiful Pets. Ik ben ontzettend blij dat ik Ajda heb gevonden. De liefde en aandacht en het geduld wat Ajda aan mijn katten geeft is onbeschrijflijk.. Ze neemt haar tijd voor beiden perzen, ze zijn totaal verschillend van elkaar . Had heel lang gezocht naar een goede trimster, maar slechte ervaringen gehad. Ik en mijn mooie perzen zijn heel erg tevreden over Trimsalon Beautiful Pets. Heel erg bedankt lieve Ajda πŸ™πŸ»πŸ«ΆπŸ»

”We’ve been using Ajda’s service already for nearly two years πŸ™‚ We have two cats , a Persian and a British Shorthair. We have used many cat grooming services before but none of them came close to having our cats so relaxed and such a great job! Ajda is very professional ans makes your little pet feel relaxed considering the circumstances (they do not like to be groomed:)). The salon is so clean and professional it feels like i could get my haircut there πŸ™‚ Very highly recommend! ” Laura&Micheal

”Mijn harige Britse kortharen zijn andere handen niet gewend en echt ze haten het om gekamt te worden. Dat maakt het ook voor mij iedere keer weer spannend. Gelukkig neemt Ajda haar tijd, kroelt ze eerst op de trimtafel met de katten, waardoor mijn katten zich sneller op hun gemak voelen. Het is fijn dat ze verlost kunnen worden van hun ondervacht, blijkbaar lukt dit hun niet zelf.” Anouck, verzorger van haar 2 Britse kortharen Choco en Babbels. 

” Nozem is weer bij Ajda geweest. Ajda laat Nozem eerst even wennen. Hij mag lekker rond lopen en overal aan snuffelen. Behandeling gaat rustig aan toe en onder tussen is Nozem weer een mooie kater geworden. Hij voelt zich erg op zijn gemak bij Ajda.” Marja…

” Ik kom al bij Ajda sinds onze Ollie een kitten is. Doordat hij langharig is, heeft hij gauw klitten. Elke drie maanden komen we langs voor een trimbeurt. Ajda kamt Ollie met veel geduld en is erg lief voor hem. Ze neemt de tijd en doet vakkundig haar werk. We zijn altijd tevreden! Ajda heeft ook een prachtige ruime salon aan huis en onze kat voelt zich daar ook op zijn gemak. En je kunt gratis voor de deur parkeren! We kunnen Ajda zeker aanbevelen.” 

” Voor Dusty en Pixie ben ik op zoek gegaan naar een trimsalon die zonder narcose werkt en goed met dieren kan omgaan. Al surfend kwam ik terecht bij Beautiful Pets. Afspraak gemaakt en na de 1e behandeling voelde dit goed. Onze Mainecoons zijn heel rustig. Ze worden lief geholpen met geduld en aandacht. Het ritje van Egmond naar Zaandam hebben hier graag voor over! Volgende afspraak is alweer gepland :)”

‘Olly en ik zijn al een paar keer bij Ajda langs geweest. En zijn super blij met haar. Ze is lief, geduldig en goed in haar werk. Vanaf de eerste dag voelde het al vertrouwd. Ze geeft goed advies, ook als hier naar gevraagd wordt. Wij willen niemand anders meer. Heel veel duimen omhoog voor Ajda!!!” 

”Wat is onze Snuffel mooi geworden!!! Ze heeft een enorm dikke vacht en nu is ze lekker verlost van alle klitten. Dank je wel Ajda !!!

“Knuffel is gelukkig wat kleiner en was daarom sneller klaar, maar ook hij zit weer lekker in zijn velletje, Dank je wel Ajda”

Ook uw hond, konijn of kat laten verzorgen door Beautiful Pets?

Bel gerust als u vragen heeft, meer wilt weten of een afspraak wilt maken bij trimsalon Beautiful Pets om uw kat, hond of konijn te laten verzorgen. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-57692441 of via onderstaande knop. Of bekijk eerst de prijslijst van mijn trimsalon.