• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wie is Beautiful Pets? 

De oprichster van Beautiful Pets (Ajda Dirican) is een professionele en gediplomeerde kattentrimster uit Zaandam. Ajda heeft de opleiding katten trimmen gevolgd aan de Martin Gaus academie. De opleiding tot professioneel konijnen trimmen wordt gevolgd bij Rabbits Company.

Ajda heeft een pedagogisch achtergrond die ook goed aansluit met het gedrag van katten. Tenslotte zijn katten en kinderen een beetje van dezelfde aard. Naast haar parttime werk in de kinderopvang trimt Ajda katten. Ajda is in aanraking gekomen met het trimmen van katten door Saskia Heijboer.  Saskia heeft haar kat in het verleden getrimd. Haar kat was na het trimmen een stuk vrolijker en zag er opgelucht uit. Hierdoor raakte Ajda geïnspireerd en heeft zij zich verder verdiept in het trimmen van katten.

In Oktober 2017 gaat Ajda beginnen met de opleiding konijnen trimster bij Rabbit Company. Na het afronden van haar opleiding en diploma gaat Ajda ook konijnen trimmen.

Wat doet Beautiful Pets?

Bij Beautiful Pets krijgt uw kat/konijn goede vachtverzorging door een professionele en gediplomeerde katten/konijnen trimster uit Zaandam. Beautiful Pets maakt uw huisdier mooi!

Per 1 januari 2018 kunnen afspraken alleen gemaakt worden in de trimsalon!

Dit is besloten omdat ik op een dag 6 a 7 adressen moet bezoeken en daarnaast ook nog eens zware spullen moet gaan tillen. Hierdoor ben ik mijn lichaam aan het overbelasten.
In mijn trimsalon heb ik alle materialen en voorzieningen binnen handbereik. Ervaring leert dat katten makkelijk in omgang zijn in de trimsalon dan in hun eigen omgeving. Het is belangrijk om de trimsessies in mijn trimsalon te doen. Uw kat kan zijn eigen omgeving veilig ervaren en hierdoor geen stress ervaren.

Bij hoge uitzondering is het wel mogelijk om een afspraak aan huis te maken.