Beautiful Pets
Beautiful Pets

Rechten en eigendom

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) op deze site (beautifulpets.nl en alle onderliggende pagina’s) bij Beautiful Pets.
Geheel of gedeeltelijk overnemen, plaatsen op andere sites, verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruiken van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Beautiful Pets.

Foto’s

De webpagina Portfolio bevat foto’s van huisdieren, gepubliceerd met uitdrukkelijke toestemming van cliënten. Alle rechten op deze foto’s berusten bij Beautiful Pets dan wel de betreffende cliënten. Geheel of gedeeltelijk overnemen, plaatsen op andere sites, verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruiken van deze foto’s is niet toegestaan.

Links

De website www.beautifulpets.nl en de volledige inhoud van deze website zijn eigendom van trimsalon Beautiful Pets. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. Trimsalon Beautiful Pets kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van websites van derde partijen, waarnaar wordt gelinkt vanuit www.beautifulpets.nl.

Vragen over deze website? Stuur een e-mail naar info@beautifulpets.nl of neem contact op met Ajda Dirican via telefoonnummer 0657692441.